Játékra fel  |   Értékelés olvasása

Játékra fel  |   Értékelés olvasása

Játékra fel  |   Értékelés olvasása

Játékra fel  |   Értékelés olvasása

Játékra fel  |   Értékelés olvasása

Egy nagyszerű listát állítottunk össze Önnek a legnépszerűbb online nyerőgépekről. Itt találhat magának progresszív jackpotot, hollywoodi témájú és klasszikus játékokat, ahol kis téttel, olcsó zsetonokkal is indulhat a nagy nyereményekért a magas kockázatú játékokban, hogy kielégítse a magában rejlő kockáztatási vágyat.

Minden egyes látogatása alkalmával új, népszerű játékokkal kedveskedünk Önnek. Akár a 3D-s nyerőgépek szerelmese vagy a Marvel jackpotért van oda, minden játék felvirágozza a napját minden alkalommal, amikor játszik velünk. Mire vár még? A következő pörgetéssel akár Öné is lehet a hatalmas nyeremény!

A hihetetlen Hulk

segíts Bruce Bannernek, hogy kordában tartsa Hulkot ezzel a halmozódó jackpottal rendelkező nyerőgéppel! Rád várnak az ingyenes játékok és nyereménytöbbszörözők! A helyettesítők (wild), a scatter bónuszok és a bónuszjátékok segítségével szerezd meg a díjakat! A halmozódó jackpotos nyerőgépen öt kerékkel és akár húsz nyerővonallal szabadíthatod fel Hulk erejét.

Vasember 2.

A Vasember 2 nyerőgépen Tony Stark kütyüarzenálja lesz segítségedre. Justin Hammerrel kell szembenézned a győzelemhez vezető úton. A helyettesítőkkel (wild), scatter bónuszokkal és bónuszkörökkel elérhető nyereményt még Stark is megirigyelné… Próbálj szerencsét, a 25 nyerővonalas kombinációhoz és a jackpot megszerzéséhez forgasd meg az öt kereket!

X-Men

forgatásoddal küzdj akár a jó, akár a rossz oldalán a mutáns hősök vagy Magneto gonosztevői leleplezéséért! A helyettesítők (wild), a scatter bónuszok és a bónuszjátékok segítségével megmentheted a világot. A 25 nyerővonal, öt kerék, többszintű, halmozódó jackpot és az egyedülálló x-funkció segítségével bőven van esélyed, hogy zsebre tedd a nyereményeket.

Rocky

lépj a szorítóba, és játssz az olasz fenegyerek, Rocky Balboa szerepében! Ellenfeleid – Clubber Lang, Apollo Creed és Drago – a másik sarokból néznek veled farkasszemet, miközben a jackpot dicsőségére törsz. Aktiváld a bónuszjátékokat, gyűjtsd be a scatter bónuszokat, helyettesítőket (wild) és a bajnoki címet! Öt kerékkel és akár 25 nyerővonallal szórakozva nyerhetsz.

Fantasztikus Négyes

társulj a Fantasztikus Négyeshez a halmozódó jackpot megszerzésében! A helyettesítők (wild), scatter bónuszok és bónuszkörök még közelebb visznek a fantasztikus nyereményekhez. A csapattagoknak különleges adottságaik vannak, ezekkel nyitják ki a pluszforgatásokhoz, szorzókhoz és többszintű, halmozódó Marvel jackpothoz vezető dicső kaput.

Kong

találkozz a világ nyolcadik csodájával a halmozódó jackpottal rendelkező Kong nyerőgépben! Forgasd meg az öt kereket, és élj a húsz nyerővonal lehetőségével, hogy megmenthesd a kisasszonyt a lények kezéből! A scatter bónuszok és helyettesítők (wild) segítségével rohamosan nőnek nyerési esélyeid a Koponya-szigeten. Próbáld ki az egyedülálló „Jungle” és „Big City” funkciót is!

Gladiátor

keltsd fel a benned szunnyadó harcost ezzel a nagysikerű nyerőgéppel! Vállald be az arénát, és nyerd meg a kerekekkel a hőn áhított halmozódó jackpotot! A minijátékokkal és bónuszkörökkel csak nyerhetsz. A helyettesítők (wild) és a scatter bónuszok átsegítenek az öt keréken, az arénában a tömeg éljenzése közben pedig összegyűjtöd a kincseket.

A rózsaszín párduc

indulj forró nyomon a halmozódó jackpottal rendelkező Rózsaszín párduc nyerőgépben! Vár az öt kerék és az észveszejtő negyven nyerővonal. Fogadj vonalanként vagy kockáztass! Helyettesítők (wild), scatter bónuszok és sok egyéb vár rád, miközben a ravasz bónuszjátékok és a halmozódó jackpot irányába visz az utad. A Rózsaszín párduc nagyszerű választás.

Gonzo’s Quest

csatlakozz Gonzóhoz a perui kincsvadászatban, és találd meg a kincseket az esőerdőbeli romok között! Több kereket forgathatsz akár 25 nyerővonallal – sőt, egyetlen forgatással akár többször is nyerhetsz, és aktiválhatod a többszörözőket is. Lenyűgöző jutalmak várnak, a szabadesés funkció és a helyettesítők (wild) pedig nagyszerűek! Élvezd a Gonzo’s Quest kalandjait!

Robin Hood

Bújj Robin Hood bőrébe ebben a csodálatos kalandjátékban! Útközben a vidám vitézek – többek között Tuck barát és Little John – társaságát is élvezheted. A kerekekkel, helyettesítőkkel (wild) és egyéb funkciókkal ingyenes forgatásokat és nyereményszorzókat szerezhetsz. Amikor az öt kereket forgatod és a húsz nyerővonal előnyeit élvezed, óvakodj Nottingham seriffjétől!

Sebhelyesarcú

kövesd nyomon Tony Montana történetét a Sebhelyesarcú nyerőgépen! A kubai gettóból a miami alvilág csúcsára törő Al Pacino figurával játszhatod végig ezt a csodálatos játékot. Élethű zene és megvágott jelenetek mellett el kell kerülnöd, hogy a hatóságok vagy a rivális bandák elkapjanak. Forgasd meg az öt kereket és élvezd a húsz nyerővonal jutalmát!

Az égig érő paszuly

Ültesd el a magot, és figyeld, hogyan hajt ki ebben a klasszikus mesét feldolgozó, ötkerekes, fantasztikus nyerőgépben! A csodálatos grafika és valósághű hang azonnal egy másik világba, Az égig érő paszuly fantáziavilágába röpít. Forgatás közben óvakodj a félelmetes, nagy óriástól, és keresd meg a helyettesítőket (wild), a libát, az aranytojásokat és a varázshárfát!

Blood Suckers

Borzongó izgalmakat és számtalan hitvány teremtést rejteget a NetEnt Blood Suckers izgalmas nyerőgépe. A vámpírvadász bónuszjáték, a scatter bónuszok és a helyettesítők (wild) miatt megéri nagyobb kockázatot vállalni. Menet közben forgass öt kereket, játssz meg 25 nyerővonalat, és tüntesd el a vámpírokat! Ne feledkezz meg a fokhagymákról és a szentelt vizes palackokról sem!

Boom Brothers

áss mélyre a föld alatt a Boom Brothers szereplőivel! Az ötkerekes, húsz nyerővonalas nyerőgépen régen eltűnt kincsekre bukkanhatsz. A helyettesítők (wild), a scatter bónuszok és a bónuszjátékok csak a jéghegy csúcsa – akár négyszer kaphatsz második esélyt, ha nem nyersz. Áss a mélyre csákány, lámpa és vödrök segítségével, és még ingyenes forgatást is nyerhetsz!

Frankenstein

látogasd meg Mary Shelley Frankensteinjét ebben a horror nyerőgépben! Vár rád a doktor, miközben megforgatod az öt kereket, és megjátszod a húsz nyerővonalat. A tűz és a villám helyettesítővel (wild) nagyot kaszálhatsz, a szélmalom scatter bónusszal pedig ingyenes forgatást és akár ötszörös szorzót szerezhetsz. Ne feledkezz meg a vasvilláról és a fáklyáról sem!

Thunderfist

küzdd végig magadat a kerekek között a NetEnt remekművében, a Thunderfist nyerőgépen! Nézz szembe nindzsákkal és más harcosokkal ezen a fantasztikus nyerőgépen! Ez egy művészien animált ázsiai nyerőgép, melyben öt kerék és 25 nyerővonal áll rendelkezésedre. A halmozott helyettesítők (wild), scatter bónuszok és többszörözők segítségével el tudod érni a maximumot.